counter create hit

مطالب مرتبط:
دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.میزان سرو: 8 الی 10 نفرمواد لازم: گوشت گردن گوسفندی: 500 گرم آرد: 2 قاشق سوپ خوری ...

دستور پخت دلمه گوجه فرنگی به روشی متفاوت

دلمه گوجه فرنگی ,به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه، اما نمیدونم چرا من همیشه یادم میره دلمه درست کنم. اگه شما هم مثل من جز کسایی هستین که پختن این غذای لذیذ رو فراموش میکنین و خیلی هم دوستش دارین احتمالا با دیدن ...

طرز تهیه میگو گریل

مواد لازم برای میگو گریل میگو (پاک شده) نیم کیلو کدو (خرد شده) 1عدد فلفل دلمه ای (خرد شده) 1عدد پیاز (ریز شده) 1عدد روغن 1چهارم پیمانه فلفل قرمز 1قاشق غذاخوری لیمو ترش 1عدد نمک به میزان لازم طرز تهیه میگو گریل  مایعی متشکل از روغن ، فلفل قرمز ...

دستور پخت شیرینی زعفرانی با مارمالاد

دستور پخت شیرینی زعفرانی با مارمالاد

  دستور پخت شیرینی زعفرانی با مارمالاد   ...

دستور پخت سوپ کرفس

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها،سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید. نوشته دستور پخت سوپ کرفس اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه فاج پسته مرحله به مرحله

طرز تهیه فاج پسته مرحله به مرحله

اگر علاقه مند به پسته و مشتقات خوشمزه اش هستین در این مطلب یک شیرینی خوشمزه با پسته رو خواهید دید که طعم فوق العاده ای داره و برای پذیرایی عید هم میتونه یک گزینه عالی باشه. فاج پسته از ترکیب مغز پسته و شکلات و شیر عسلی تهیه میشه. اگه تا به حال امتحانش نک ...

رنگ کردن تخم مرغ با رنگ خوراکی

رنگ کردن تخم مرغ با رنگ خوراکی

اگر میخواهید سفره هفت سین امسال شما کامل و جامع باشد و از نظر زیبایی حرف نداشته باشد تخم مرغ رنگی را نباید از یاد ببرید. در رنگ کردن تخم مرغ، انتخاب طرح و رنگ با شماست. سعی کنید از طرح‌‌هایی استف ...

آشپزی رنگی – یخ چای

آشپزی رنگی – یخ چای

یخ چای یا آیس تی یکی از مفید ترین، اقتصادی ترین و حتی محبوب ترین نوشیدنی های خنک در بسیاری از کشور هاست و در هوای گرم هم خیلی می چسبه، پس حتما یکبار امتحانش کنین. نکته ی سرآشپز رن ...

طرز تهیه کوفته سبزی

کوفته سبزی غذای سنتی شیرازی ها می باشد و در طرز تهیه کوفته سبزی از برنج نیم دانه و نخود ریز و گوشت چرخ کرده و سبزی های مخصوص کوفته ( شوید و تره و ریحان و ترخون و جعفری ) استفاده می شود که سبزی های معطر طعم خوشایندی را به کوفته سبزی می … مطلب طرز ...

شور ماهی پلو، غذای خوشمزه بوشهری ها

شور ماهی پلو یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می باشد.طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید. با ما همراه باشید.

شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی

در زمان خرید سیب، از سفت بودن آن اطمینان حاصل کنید. از خرید سیب هایی که چین و چروک دارند، خودداری کنید، زیرا این سیب ها بخش اعظم فواید و ارزش تغذیه ای خود را از دست داده اند. نوشته شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی اولین بار در آشپزی و شی ...

میکادو

میکادو

میکادو شیرینی لایه لایه خوشمزه ای است که از نان مخصوص میکادو و خمیری مانند حلوا تشکیل میشود. بعد از مالیدن مایه روی لایه های نان میکادو لازم است جسم سنگینی روی آنها قرار داده شود تا لایه ها به خوبی به هم بچسبند. بعد از چند ساعت که شیرینی میکاد ...

طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی مرحله به مرحله

طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی مرحله به مرحله

اگه تصمیم دارین با گوشت چرخ کرده غذا درست کنین و از طرفی دلتون تنوع هم میخواد بهتون پیشنهاد میکنم که حتما از گوشت چرخ کرده به شکل میت بال داخل غذاهاتون استفاده کنین. میتونیم از میت بال داخل خورشت ها، خوراک ها و حتی پلو مخلوط هامون استفاده کنیم و شکل و طع ...

عاشق شدن ارسطو: گفت و گو با بازیگر نقش الیزابت + عکس

عاشق شدن ارسطو: گفت و گو با بازیگر نقش الیزابت + عکس

نیلوفر رجایی فر، بازیگر نقش الیزابت در مجموعه تلویزیونی «پایتخت 5» می گوید که قبل از حضور در مجموعه پایتخت نسبت به داعش و جنایاتش آگاهی داشته؛ چون زندگی کردن در اروپا داعش را ملموس تر و آشناتر می کند.     خانواده نقی معمولی حالا دیگر آنقدر برای ...

دسر کادایف کارامل، شیک و باکلاس

خیلی از ما وقتی که قراره یک مهمونی بپا کنیم و بخوایم از تنوع خوبی توی غذا و حتی دسر هامون برای پذیرایی داشته باشیم دنبال گزینه هایی هستیم که بی دردسر تر باشن و اینکه در ظرفی که اون رو تهیه کردیم سرو بشن. ...

سوپ کد haii با آلو

خورش کد و حلوایی با آلو

  در اینپست از سایت AHAایران به نحوه صحیح اعمال کدو حلواییبا آلو خود دانشجو # ما هستند ، امیدوارم که این مورد توجه داشته باشید.   سوپ کدو تنبل با گردو   مواد مورد نیاز چاپ با کدو حلواییبا آلو :     روش تهیه خورش کدو حلواییی با آلو : *. آکاایران : گوشت را پس از شستن تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ شد ه تفت می د هیم. بعد ۴ لیوان آب د ر آن می ریزیم و می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد . آلو را می شوییم و د ر ظرف قبلی می ریزیم تا بپزد .نمک، فلفل، آبلیمو، شکر، زعفران حل شد ه و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش خوب جا بیفتد. *. کد و را پس از شستن به قطعات منظم خرد می کنیم، د و طرف آن را د ر روغن سرخ می کنیم و آن را روی خورش می چینیم یا د ر ظرف جد اگانه روی آتش می گذاریم. کمی از سس خورش را روی آن می ریزیم تا چند جوش بزند ولی کد و له نشود.   خواص کد و حلوایی : *. کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان می کند.اگر کدو حلوایی را پخته به صورت کرم به صورت بمالید و نیم ساعت صبر کنید، رنگ چهره و رخسار باز شده و صورت را براق و زیبا می نماید. خوردن کدو، موجب برطرف شدن غم و اندوه است.خوردن کدو با عدس رقت و نرمی قلب می آورد. کدو برای درمان قولنج مفید است.خوردن کدو مغز را تقویت می کند. روغن تخم کدو برای تسکین درد بواسیر بسیار مفید است.جوشانده گل کدو برای سینه بسیار مفید است.خوردن کدو باعث تجدید قوای جسمی و روحی بدن و موجب استحکام بافت های بدن می شود. خوردن کدو، خوابی راحت به دنبال دارد و کسانی که دچار کم خوابی هستند، کدو برای درمان کم خوابی آنها مؤثر است.   اختصاصی آکاایران