counter create hit

مطالب مرتبط:

دستور پخت دلمه گوجه فرنگی به روشی متفاوت

دلمه گوجه فرنگی ,به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه، اما نمیدونم چرا من همیشه یادم میره دلمه درست کنم. اگه شما هم مثل من جز کسایی هستین که پختن این غذای لذیذ رو فراموش میکنین و خیلی هم دوستش دارین احتمالا با دیدن ...

طرز تهیه میگو گریل

مواد لازم برای میگو گریل میگو (پاک شده) نیم کیلو کدو (خرد شده) 1عدد فلفل دلمه ای (خرد شده) 1عدد پیاز (ریز شده) 1عدد روغن 1چهارم پیمانه فلفل قرمز 1قاشق غذاخوری لیمو ترش 1عدد نمک به میزان لازم طرز تهیه میگو گریل  مایعی متشکل از روغن ، فلفل قرمز ...

دستور پخت شیرینی زعفرانی با مارمالاد

دستور پخت شیرینی زعفرانی با مارمالاد

  دستور پخت شیرینی زعفرانی با مارمالاد   ...

دستور پخت سوپ کرفس

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها،سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید. نوشته دستور پخت سوپ کرفس اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

این شکلات های عسلی را همه دوست دارند!

این شکلات های عسلی را همه دوست دارند!

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه شکلات عسلی خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم: ...

طرز تهیه فاج پسته مرحله به مرحله

طرز تهیه فاج پسته مرحله به مرحله

اگر علاقه مند به پسته و مشتقات خوشمزه اش هستین در این مطلب یک شیرینی خوشمزه با پسته رو خواهید دید که طعم فوق العاده ای داره و برای پذیرایی عید هم میتونه یک گزینه عالی باشه. فاج پسته از ترکیب مغز پسته و شکلات و شیر عسلی تهیه میشه. اگه تا به حال امتحانش نک ...

رنگ کردن تخم مرغ با رنگ خوراکی

رنگ کردن تخم مرغ با رنگ خوراکی

اگر میخواهید سفره هفت سین امسال شما کامل و جامع باشد و از نظر زیبایی حرف نداشته باشد تخم مرغ رنگی را نباید از یاد ببرید. در رنگ کردن تخم مرغ، انتخاب طرح و رنگ با شماست. سعی کنید از طرح‌‌هایی استف ...

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

متأسفانه چند روز پیش در مراسم روز زن در برج میلاد و با حضور شهردار تهران، چند دختربچه ٨ تا ١٠ساله با حرکاتی موزون قلب و جان مردم ایران را به درد آوردند. مردم با تمام مشکلاتی که دارند به محض شن ...

آشپزخانه مغربی

آشپزخانه مغربی

امروز به غربی ترین کشور عربی در شمال آفریقا و در سواحل اقیانوس اطلس؛ یعنی کشور مراکش یا همان مغرب بار سفر می بندیم و از رستوران ها و آشپزخانه های مغربی دیدار می کنیم. فرهنگ غذایی این کشور بسیار غنی است و در آن می توانید رد پای آشپزی برب ...

آشپزی رنگی – یخ چای

آشپزی رنگی – یخ چای

یخ چای یا آیس تی یکی از مفید ترین، اقتصادی ترین و حتی محبوب ترین نوشیدنی های خنک در بسیاری از کشور هاست و در هوای گرم هم خیلی می چسبه، پس حتما یکبار امتحانش کنین. نکته ی سرآشپز رن ...

طرز تهیه کوفته سبزی

کوفته سبزی غذای سنتی شیرازی ها می باشد و در طرز تهیه کوفته سبزی از برنج نیم دانه و نخود ریز و گوشت چرخ کرده و سبزی های مخصوص کوفته ( شوید و تره و ریحان و ترخون و جعفری ) استفاده می شود که سبزی های معطر طعم خوشایندی را به کوفته سبزی می … مطلب طرز ...

شور ماهی پلو، غذای خوشمزه بوشهری ها

شور ماهی پلو یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می باشد.طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید. با ما همراه باشید.

شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی

در زمان خرید سیب، از سفت بودن آن اطمینان حاصل کنید. از خرید سیب هایی که چین و چروک دارند، خودداری کنید، زیرا این سیب ها بخش اعظم فواید و ارزش تغذیه ای خود را از دست داده اند. نوشته شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی اولین بار در آشپزی و شی ...

میکادو

میکادو

میکادو شیرینی لایه لایه خوشمزه ای است که از نان مخصوص میکادو و خمیری مانند حلوا تشکیل میشود. بعد از مالیدن مایه روی لایه های نان میکادو لازم است جسم سنگینی روی آنها قرار داده شود تا لایه ها به خوبی به هم بچسبند. بعد از چند ساعت که شیرینی میکاد ...

عاشق شدن ارسطو: گفت و گو با بازیگر نقش الیزابت + عکس

عاشق شدن ارسطو: گفت و گو با بازیگر نقش الیزابت + عکس

نیلوفر رجایی فر، بازیگر نقش الیزابت در مجموعه تلویزیونی «پایتخت 5» می گوید که قبل از حضور در مجموعه پایتخت نسبت به داعش و جنایاتش آگاهی داشته؛ چون زندگی کردن در اروپا داعش را ملموس تر و آشناتر می کند.     خانواده نقی معمولی حالا دیگر آنقدر برای ...

دسر کادایف کارامل، شیک و باکلاس

خیلی از ما وقتی که قراره یک مهمونی بپا کنیم و بخوایم از تنوع خوبی توی غذا و حتی دسر هامون برای پذیرایی داشته باشیم دنبال گزینه هایی هستیم که بی دردسر تر باشن و اینکه در ظرفی که اون رو تهیه کردیم سرو بشن. ...

چگونه به آماده شدن شکم پر, OAO

طرز تهیه دلمه کاهـو

AHAایران: 1. در یک قابلمه نیمه از آب پر کنید و روی حرارت ملایم تا به جوش و سپس اضافه کردن کمی نمک بریزید و برگ کاهو را داخل یک کاسه قرار دهید تا به مدت 1 دقیقه خم و نرم و سپس آنها را میزبان در کارخانه در سطح اجازه می دهد که آب آن را کاملا. گزارش AHAایران: 2. نخود فرنگی را در یک قابلمه حاوی مقداری آب روی حرارت ملایم تفریق NMS. در پایان کمی نمک اضافه کنید و به آن یک غربال است.3. در تابه گود حاوی روغن داغ ، گوشت به بخاری آب آن کاملا کشیده شود. در طول این سهاست. این گوشت با سنهp چوبی، از هم باز کنید سپس رب گوجه فرنگی (تفت داده شده)، لپه، پیازداغ و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر تفت دهید. پس از این مدت، از استاک گوشت را به مواد اضافه کنید تا گوشت پخته شود؛4. آبِ روی برنج خیس‏ شده را خالی کنید و آن را به مدت 10 تا 14 دقیقه داخل ‏قابلمه ای حاوی آب جوش، روی حرارت زیاد بریزید تا آماده شود سپس آبکش کنید و آن را به همراه سبزی، به تابه حاوی گوشت اضافه کنید و هم بزنید تابه را از روی حرارت بردارید؛5. از مواد به اندازه 1 قاشق سوپ خوری بردارید و داخل برگ های کاهو بریزید سپس برگ های کاهو را مانند بقچه یا رول، محکم بپیچید. بقیه مخلوط را نیز به همین شکل داخل برگ های کاهو بپیچید. کفِ قابلمه 2 تا 3 قاشق سوپ خوری کره (ذوب شده) و مقداری روغن بریزید و چند عدد برگ کاهو روی آن قرار دهید. دلمه ها را به صورت ردیفی در آن چیده و دلمه ها را کنار هم روی برگ کاهوها بچینید؛ دلمه ها را طوری روی برگ ها قرار دهید که نوک آزاد برگ دلمه ها، در زیر قرار گیرد. یک ردیف را چیده، ردیف دوم را مخالف جهت ردیف اول بچینید (یک ردیف افقی و ردیف بعدی عمودی) طوری که دلمه ها با هم فاصله ای نداشته باشند و یک بشقاب روی دلمه ها قرار دهید و وزنه های سنگین نیز روی آن بگذارید تا هنگام طبخ باز نشوند سپس بقیه استاک گوشت و کره را از کناره های ظرف روی دلمه ها بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آن بلند شود سپس حرارت را ملایم کنید و بگذارید دلمه ها به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزند. دلمه کاهو آماده سرو است.* سبزی دلمه شامل، گشنیز، شوید ترخون، مرزه و جعفری از هر کدام به یک اندازه است.